Behandling

Grundbehandling hos Klinik Body Vision vare mellem 40 og 60 minutter. Behandlingen starter altid med en lille snak således at problematikken bliver belyst. Er det ikke første behandling vil vi snakke om hvordan det er gået siden sidst. Om der er nogen ændringer.

Klienten starter med at ligge på ryggen iført undertøj og med et tæppe over sig. Har man af forskellige årsager ikke lyst til at afklæde sig, foregår behandlingen med tøj på. De fleste foretrækker dog at være afklædt.

Samtale

Under behandlingen indgår ligeledes samtale som en naturlig del.
Oftes vil det omhandle den livsstil man som klient har, såsom kost og motionsvaner, arbejdsmiljø, familierelationer mm.​

body-sds-1
Har man ikke lyst til at “krænge” det hele ud kan man vente. Men ofte har livstilen og ens personlige historie med kroppen at gøre. Overordnet kan man sige at en del af ens “følelsesmæssige” historie sætter sig som spændinger i kroppen.

Gør det ondt?

Alt efter hvad man som klient kommer med af slid, skader eller andet kan det gøre mere eller mindre ondt at modtage behandlingen.

Klienten guides til at gå ind i smerten istedet for at prøve at undgå den. Dette gøres ved hjælp af åndedrættet, som er en stor del af behandlingen.

Efterhånden som behandlingen begynder at virke vil klienten mærke en afspændthed og for nogen en summen i kroppen. I nogle tilfælde vil man kunne opleve en følelsesmæssig forløsning idet både krop og psyke berøres.​

Afslutning

I slutningen af behandlingen vil leddene i nakke og ryg blive strukket og frigøres. Alt sammen er inden for ledenes bevægelighed.

Dette er bl.a. med til at påvirke både vejrtrækning og fordøjelsen.

Klienten vil altid være orienteret om hvad der skal ske. Er man ikke intereseret i denne del af behandlingen kan man altid sige “nej tak”.