Hvem er jeg

Mit navn er Henrik Jørgensen og jeg gennemgik den tre årige Body-sds-uddannelse fra 1999-2001. Jeg er født og opvokset i Køge. Oprindeligt udlært elektriker. Jeg bor nu lidt udenfor Roskilde.

Det at arbejde med krop og sind stiftede jeg først bekendskab med via min sport Karate. Samspillet mellem krop og psyke er en vigtig faktor for at opnå den ro som er det højere mål i udøvelsen.
Jeg har trænet og kæmpet i mange lande, med flere træningsophold i Japan/Okinawa. I 93/94 havde jeg den fornøjelse at deltage på det danske landshold med nogen af de dygtiste udøvere og trænere på det tidspunkt.

I Roskilde er jeg nok mest kendt for at være stifter og Chefinstruktør i Roskilde Karateskole, som ligger i kælderen Algade 4, Nordeas gamle mødelokaler og bankbox..

Fra 2007 til udgangen af 2018 arbejdede jeg for Body-sds A/S som ligger i Parken. Her har jeg hjulpet en masse mennesker og fået sparring med dygtige kollegaer samt supervision af grundlæggerne af Body vision Bengt Valentino Andersen og Ole Kåre Føli.​

At dygtiggøre sig inde for behandling er, lige som mange andre sider i livet, noget man aldrig bliver færdig med.

Fra 2019 har jeg valgt at blive Autoriseret Body-sds behandler.

I Roskilde arbejder jeg professionelt i Klinik-Bodyvision tirsdag og torsdag, og har allerede en fast kundekreds, hvor af nogen kommer jævnligt og andre mere sporadisk.

Og fra 2019 har jeg åbnet op for behandling i Ølstykke hvor jeg bor.
mandag, onsdag og fredag.

Som behandler har jeg fået et andet syn på det jeg gør i livet og hvorfor. Før i tiden var det mere det at præstere frem for processen. Det at være i nuet er pludselig det primære frem for et eller andet mål ude i fremtiden. Det er den “tilstand” sammen med åndedrættet der er med til at give en frihed i ens “krop/sind”.

Selv om det at vinde og præstere er meget oppe i tiden, ser jeg denne tendens mere som en “ydre” vej hvor man måles og bedømmes i forhold til andre. Dette er ikke det samme som at opnå et lykkeligt afbalanceret liv. Derfor er det jeg brænder for at give mine klienter en tilstand af “væren og accept” af sig selv istedet for at fare efter “lykke og succes”, der kun kortvarigt giver en rus. Dette sker via kroppen og åndedrættet.​

Uanset om du er et barn eller en olding, mand eller kvinde, måske er du gravid? så vil jeg se frem til at behandle dig. Uanset hvad du fejler eller har af skavanker er jeg klar til at hjælpe.

Fordelen her i Roskilde og Ølstykke (Klinik-Bodyvision) er at du ikke behøver tage ud af byen. Du kan helt sikkert spare både tid og penge. Jeg er både dygtig og professionel. Behandlingen er unik og ikke særlig udbredt endnu. Der er faktisk plads til endnu flere, hvis du spørger mig.

Jeg glæder mig til at se dig til behandling på klinikken i Hersegade 28 1. sal centralt her i Roskilde, få min. gang fra stationen og stændertorvet.​